Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Βλάβη μηχανοκίνητου σκάφους στο κεντρικό λιμάνι

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, από προσωπικό ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης χώρου ISPS του νέου λιμένα Κέρκυρας, ότι σκάφος (α.λ.σ.) έπλεε εξωτερικά και πλησίον της προβλήτας κρουαζιερόπλοιων του οικείου λιμένα και ο κυβερνήτης του αιτείται συνδρομής.
Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής από ξηράς, όπου διαπίστωσαν ότι πρόκειται για το μηχανοκίνητο σκάφος ”DELL ARTE” σημαίας Γερμανίας, με κυβερνήτη και μοναδικό επιβαίνοντα έναν αλλοδαπό, το οποίο αιτεί συνδρομής λόγω μηχανικής βλάβης αμφότερων κύριων μηχανών.
Στην περιοχή μετέβη το Ρ/Κ ”ΙΩΑΝΝΗΣ” Ν.Π. 12454, το οποίο εντόπισε και ρυμούλκησε το εν λόγω σκάφος, με τον επιβαίνοντα καλά στην υγεία του, και κατέπλευσαν με ασφάλεια στη μαρίνα Γουβιών ν. Κέρκυρας.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ”DELL ARTE”, μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από παρακολουθούντα το σκάφος νηογνώμονα ή αναγνωρισμένο οργανισμό.
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!