Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: “Βομβαρδισμένος” ο δρόμος στον Αη Γιάννη Καρουσάδων – Σίδερα καρφώθηκαν σε αυτοκίνητο

Τραγική είναι η κατάσταση στον δρόμο του Άη Γιάννη Καρουσάδων, όπου τα υπόγεια σίδερα της κάποτε ασφαλτοστρωμένης οδού, έχουν ξεσκεπαστεί με αποτέλεσμα να προκαλούν ατυχήματα. Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, τα σίδερα αυτά καρφώθηκαν σε ιχ όχημα, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν ζημιά στο σημείο των φρένων ενώ ατυχήματα προκαλούνται και σε πεζούς, καθώς, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, η επικινδυνότητα είναι ορατή και μεγάλη.

Ο καταγγέλλων έχει απευθυνθεί στο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας πολλάκις, συνομιλώντας, όπως ο ίδιος δηλώνει στο @kerkyrasimera, τόσο με το δήμαρχο Γ. Μαχειμάρη, όσο και με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων. Ωστόσο, οι υποσχέσεις έφτασαν να “απλώνονται” ήδη ενάμιση χρόνο με την κατάσταση να χειροτερεύει.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!