Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Βρήκαν την 18χρονη που πήγε για νυχτερινό μπάνιο και αγνοείτο

Ενημερώθηκαν, βραδινές ώρες χθες, οι Λιμενικές Αρχές Κέρκυρας, Λευκίμμης και Ηγουμενίτσας, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, ότι μία 18χρονη ημεδαπή, μετέβη για κολύμβηση, στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Γεωργίου Αργυράδων του Δήμου Νότιας Κέρκυρας, και έκτοτε αγνοείτο.

Άμεσα ενεργοποιήθηκε το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και στο σημείο μετέβησαν ένα (01) περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα (01) περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ένα (01) περιπολικό όχημα ΕΛ.ΑΣ. από ξηράς, ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν δύο εκμισθωτές θαλασσίων μέσων αναψυχής προς παροχή συνδρομής.

Στη συνέχεια, ένας από τους ανωτέρω εκμισθωτές, εντόπισε την ανωτέρω αγνοούμενη στην περιοχή “ΛΙΘΑΡΙΑ” Αγίου Αργυράδων, καλά στην υγεία της.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!