Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Δεκάδες πιστοί τίμησαν τον Άγιο Ιούδα τον Θαδδαίο στο Μαντούκι

Πανηγυρικά εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου, στο Μαντούκι στην Κέρκυρα και στον ιερό ναό Αγίου Ιωάννου Λάζου, παρουσία πιστών.

Το απόγευμα της Κυριακής τελέστηκε η Ακολουθία Παρακκλητικού Κανόνος Αγίου Ιουδα του Θαδδαίου και ακολουθησε η λιτάνευση της εικόνας του πέριξ του ναού, υπό τους ήχους της πίκολο μπαντίνας της Φιλαρμονικής Εταιρείας Κέρκυρας, που συμμετείχε στον συγκεκριμένο εορτασμό για πρώτη φορά.

Την παραμονή της μνήμης του, τελέστηκε πανηγυρικός εσπερινός με την παρουσία πιστών που ευλαβούνται τον Άγιο και έχουν γίνει μάρτυρες θαυμασίων.

Τον εσπερινό τέλεσε ο εφημέριος του ναού π. Δημήτριος. Στο τέλος του εσπερινού τελέστηκε η αρτοκλασία στο προαύλιο.

Παρακολουθήστε την Ακολουθία

https://fb.watch/lf5BatB83U/

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!