Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα – Δεν αποφάσισε το Δ.Σ. Κ. Κέρκυρας την οικονομική συμμετοχή του στον ΦΟΔΣΑ Ι.Ν.

Ανατροπή στο δημοτικό συμβούλιο Κ. Κερκυρας το βράδυ της Παρασκευής όπου συνεδρίασε κατ’ επειγόντως και δια περιφοράς με θέμα την έγκριση καταβολής ποσού 98.965,00 € για την συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο της ανώνυμης εταιρίας με τον διακριτικό τίτλο ΦΟΔΣΑ Ιονίων Νήσων.
Το θέμα εισήχθη χωρίς σχετική εισήγηση από την πλευρά Υδραίου ενώ αφορά στην υποχρέωση των δήμων προς τον ΦΟΔΣΑ. Την ίδια ώρα, οι Δήμοι Νότιας και Βόρειας Κέρκυρας έχουν καταβάλλει το ποσό που τους αναλογεί για την συμμετοχή τους στον διαβαθμιδικό Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων.
Στη χθεσινή διαδικασία οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφούσας παράταξης αλλά και οι σύμβουλοι του κ. Σαρλή, -Χ. Μπούκας και Α. Ρίγγα –  καταψήφισαν το θέμα με τον επικεφαλής της παράταξης “Η Κέρκυρα Ψηλά” Σπ. Νεράτζη να υποστηρίζει ότι η Οικονομική Επιτροπή έχει προ πολλού πάρει απόφαση καταβολής του μεριδίου και μάλιστα το συμβούλιο έχει επίσης ορίσει εκπρόσωπο στη γενική συνέλευση του ΦΟΔΣΑ, που συμμετείχε και στην ιδρυτική του πράξη. Ο κ. Νεράτζης απείχε από την διαδικασία. Επιπλέον, καταγραφηκαν ακόμη 23 αποχές, άρα μη απαρτία. Συνεπώς, η συμμετοχή του ποσού περίπου των  100.0000€ τσον ΦΟΔΣΑ Ιονίων Νήσων, δεν αποφασίστηκε.
 
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!