Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Δεν θα γίνει το πανηγύρι στο Τεμπλόνι λόγω αύξησης κρουσμάτων στο νησί

Το διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Τεμπλονίου ανακοινώνει την ακύρωση του φετινού πανηγυριού που είθισται να γίνεται στο Τεμπλόνι. Φέτος αναμενόταν να γίνει 22 και 23 Αυγούστου για τον εορτασμό της Υπεραγίας Θεοτόκου Οδηγήτριας. Η ακύρωση επήλθε ύστερα από την αύξηση των κρουσμάτων σε επίπεδο νησιού. Θα τελεστεί όμως, η πανηγυρική θεία λειτουργία στις 23/08.
 
Η ανακοίνωση
 
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως το καθιερωμένο ετήσιο πανηγύρι για τον εορτασμό της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑΣ 22 και 23 Αυγούστου που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στο χωριό μας, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων στο νησί μας δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος, στα πλαίσια τήρησης των υγειονομικών μέτρων για την διασπορά του covid 19.
Ωστόσο, θα τελεσθεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία ανήμερα της γιορτής 23/8/2021.
Το Δ.Σ του Συλλόγου μας εύχεται στους κατοίκους του χωριού μας και σε όλους τους συμπολίτες μας να έχουμε όλοι υγεία και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!