Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Διάκριση της Γ. Αργυρού σε παγκόσμιο διαδικτυακό φεστιβάλ χορού

Η κερκυραία αθλήτρια χορού, Γεωργία Αργυρού διακρίθηκε σε διεθνές διαδικτυακό φεστιβάλ χορού.

Συγκεκριμένα το περασμένο Σαββατοκύριακο συμμετείχε στο στο World Dance Festival -το οποίο διεξήχθη διαδικτυακά και κατέλαβε τη 1η θέση στην κατηγορία Solo Rumba (με 120,5 βαθμούς ) και τη 2η θέση στην κατηγορία solo cha cha (με 117,25 βαθμούς).

Tο World Dance Festival είναι ένα φεστιβάλ χορού που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Dance Sport Team με έδρα την Ισπανία. Το φεστιβάλ ήταν  ανοιχτό σε όλους τους τύπους ομάδων καθώς και μεμονωμένων χορευτών/τριών από όλο τον κόσμο.

Ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία

Η Γεωργία Αργυρού σχολίασε την επιτυχία της αυτή ως εξής: «Στις μέρες μας και στην κατάσταση που ζούμε  είναι πολύ σημαντικό να θέτουμε στόχους και να παραμένουμε ενεργοί!  Ο αγώνας της περασμένης εβδομάδας  ήταν ο 4ος στη σειρά για εμένα φέτος και ήταν μια πολύ ξεχωριστή εμπειρία το να διαγωνιστώ με κορίτσια από διάφορες χώρες του κόσμου και να πετύχω  αυτό το αποτέλεσμα!

Λόγω του covid οι διαγωνιστικές συνθήκες είναι πολύ διαφορετικές από αυτές που είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια, ενώ παράλληλα είναι και πιο απαιτητικές.  Ωστόσο τίποτα δεν με σταματά από το να κάνω αυτό που τόσο αγαπάω και ελπίζω όλοι οι άνθρωποι ανεξαιρέτου  ηλικίας να βρίσκουν τον δικό τους τρόπο “διαφυγής” που να τους κάνει χαρούμενους, όπως κάνει και εμένα ο χορός! Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω  από το βάθη της καρδιάς μου τους προπονητές μου Ράνια Κολιού και Σπύρο Παυλίδη που είναι πάντα δίπλα μου, με στηρίζουν σε όλα και μου δίνουν το κίνητρο να μην τα παρατάω ποτέ και να πετυχαίνω τους στόχους που θέτουμε μαζί, αλλά και τους γονείς μου, που δεν λείπουν ποτέ από το πλευρό μου, σε ό, τι κάνω».

Η Γεωργία Αργυρού

Γεννήθηκε στην Κέρκυρα και είναι 19 ετών. Ασχολείται με το χορό από την ηλικία των 5 ετών. Ξεκίνησε  τα πρώτα χορευτικά της βήματα στην σχολή χορού της Άννας Αποστολοπούλου “Gold Dance Academy”, παρακολουθώντας ερασιτεχνικά μαθήματα κλασικού χορού, σύγχρονου, jazz, hip hop, latin. Τα δύο τελευταία χρόνια βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, για διπλές σπουδές. Στο τμήμα φιλοσοφίας και παιδαγωγικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και  στην σχολή Αll Star Dance  για την απόκτηση του επαγγελματικού της πτυχίου στους Latin χορούς. Παράλληλα, παραμένει ενεργή ως αθλήτρια στους λάτιν χορούς συμμετέχοντας σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς σε σόλο και ομαδικά προγράμματα μετρώντας πολυάριθμες διακρίσεις.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!