Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: «Δυο λόγια από καρδιάς» – Το ευχαριστώ του Ν. Κολοβού

Με το βαθμό του υποστράτηγου αποστρατεύτηκε από την Πυροσβεστική ο μέχρι πρότινος περιφερειακός διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ιονίων Νήσων Νικόλαος Κολοβός μετά τις πρόσφατες κρίσεις για το 2024 .

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ
Η επαγγελματική μου διαδρομή στη μεγάλη οικογένεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας φτάνει στο τέλος της έπειτα από δική μου επιθυμία . Μού πρόσφερε για πολλά χρόνια ένα συναρπαστικό ταξίδι. Ενα ταξίδι γεμάτο προκλήσεις, εμπειρίες, αγωνίες, συγκινήσεις, ένα ταξίδι γεμάτο επιτυχίες και πράξεις προσφοράς.
Κρατώ στην ψυχή μου την αγάπη των συναδέλφων μου, τις στιγμές που όλοι μαζί υψώναμε το ανάστημά μας παλεύοντας με τα θεριά της φύσης.
Χωρίς να λιποψυχήσουμε λεπτό, αποφασισμένοι να σώσουμε ανθρώπινες ζωές και περιουσίες. Τις στιγμές που δεν μας λύγισαν οι δυσκολίες, η κούραση, ο φόβος. Τότε που επιλέγαμε το δύσκολο δρόμο με επιμονή, αυταπάρνηση και αφοσίωση στο καθήκον.
Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που μου έδωσε την δυνατότητα να αφοσιωθώ στο καθήκον, όλους όσοι στάθηκαν δίπλα μου σε κάθε δύσκολη αποστολή, τους εθελοντές, την τοπική αυτοδιοίκηση για τη συνεργασία, αλλά και τους συμπολίτες μου για την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους. Υπήρξε για μένα πολύτιμη σε εκείνες τις στιγμές των μεγάλων μαχών.
Μαζί μου, στις αποσκευές της αποχώρησης από το Πυροσβεστικό Σώμα θα πάρω εκείνες τις θύμησες που με έκαναν καλύτερο άνθρωπο και με αυτές θα συνεχίσω τη ζωή μου, πάντα ως ενεργός πολίτης.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!