Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Δυο τόνοι ανθρωπιστικού υλικού από το Δήμο Βορρά για την Ουκρανία

Υπό το συντονισμό και την προσωπική παρουσία και επίβλεψη της Αντιδημάρχου Κυκλικής Οικονομίας Περιβάλλοντος και δημοσίων σχέσεων Δήμου Βόρειας Κέρκυρας  κ. Σπυριδούλας Κόκκαλη παραδόθηκε  με την πολύτιμη συνδρομή  εργαζομένων του Δήμου  την Τετάρτη 23-3-2022 στην Πρόεδρο κ. Μαρία Δημουλά και στην  Κοινωνική Λειτουργό κ. Έμιλυ Κωστελέτου του Παραρτήματος Κέρκυρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού μια μεγάλη ποσότητα από είδη πρώτης ανάγκης, τροφές μακράς διαρκείας & παιδικές τροφές, η οποία θα σταλεί άμεσα με ευθύνη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Ουκρανία.

Η θερμή και άμεση ανταπόκριση με σεμνότητα και ταπεινότητα  των δημοτών του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, των τοπικών φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σχολικών μονάδων , επιχειρήσεων, συλλογικοτήτων του Δήμου , του Κέντρου θεραπείας εξαρτημένων ατόμων Κέρκυρας (ΚΕΘΕΑ) κ.α , στο κάλεσμα που απεύθυνε ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους της Ουκρανίας σε συνεργασία με το Παράρτημα Κέρκυρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, γέμισε το φορτηγό του Δήμου με 2 τόνους  ανθρωπιστικό υλικό .  

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γιώργος Μαχειμάρης , εξέφρασε  τις ευχαριστίες του αφενός στους δημότες, στους φορείς, στις συλλογικότητες και στις επιχειρήσεις για την άμεση ανταπόκριση τους στο κάλεσμα αφετέρου  το Παράρτημα Κέρκυρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τη συμπόρευση στα θέματα ανθρωπισμού και αλληλεγγύης. Τόνισε δε πως  στις προθέσεις του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας είναι η άμεση επανάληψη της δράσης συλλογής ανθρωπιστικής βοήθειας, με την ευχή να επιτευχθεί το συντομότερο η κατάπαυση του πυρός.

Η Δημοτική Αρχή  Βόρειας Κέρκυρας μέσα από τις οργανωμένες κοινωνικές της δομές και την πολιτική προστασία, στέκεται  με αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο, πίστη και αισιοδοξία και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να στηρίζει διαρκώς έμπρακτα τους άπορους συνδημότες μας και να συμβάλει με κάθε τρόπο στην ανακούφισή τους. Σ αυτή την κατεύθυνση ετοιμάζεται για τις Άγιες ημέρες των εορτών του Πάσχα.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!