Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Εθελοντικός καθαρισμός μονοπατιών στους Καλαφατιώνες

Το τοπικό συμβούλιο Καλαφατιωνων, ο πολιτιστικός σύλλογος και η εθελοντική ομάδα δράσης την Κυριακή 18/06/2023 και ώρα 9.00 τό πρωί διοργανώνουν εθελοντικό καθαρισμό στα μονοπάτια της περιοχής μας,με σκοπό την ανάδειξη και προστασία τους καθώς και την πυροπροστασία του δάσους μας.

 

Η ανακοίνωση

Η δράση στοχεύει στη βελτίωση των συνθηκών επισκεψιμότητας της περιοχής μας καθώς καί σέ παρεμβάσεις για τη θωράκιση της από επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.
Τη δράση μας στηρίζουν και συμμετέχουν: Π.Ι.Ν Περιφερειακή ενότητα Κέρκυρας,  Δήμος κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντιων Νήσων, Πυροσβεστική Υπηρεσία Κέρκυρας, Πεζοπορικός ορειβατικός σύλλογος Κέρκυρας, Κ.Ο.Α.Κ Κερκυραϊκή ομάδα αεροσφαιρισης 
 
Βασικές εργασίες:
Καθαρισμός μονοπατιών
Συντήρηση βελτίωση αγροτικών δρόμων για αντιπυρικη προστασία.
Σημείο συνάντησης περιοχή κουραμος στο πεύκο.
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν γνωρίζοντας παράλληλα την περιοχή μας μπορούν νά επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα:
Μπρατος Σπύρος 6986985890
Χειμάριου Μαρίνα 6936691426
Χειμαριος Σπύρος 6930886980
Επίσης την ίδια ημέρα θά πραγματοποιηθεί η πρώτη πτήση του drone μας όπου θα χρησιμοποιηθεί κατά την καλοκαιρινή περίοδο στα πλαίσια της αντιπυρικης προστασία της περιοχής μας όπου είναι χορηγία συγχωριανού μας προς την εθελοντική ομάδα δράσης του χωριού μας.
 
 
φωτό αρχείου
 
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!