Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα – εκλογές: Συγχαρητήρια Ιατρικού Συλλόγου στους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ Βαθμού

Από το Ιατρικό Σύλλογο Κέρκυρα εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας και την ανάδειξη των αιρετών στον πρώτο και δεύτερο βαθμό Αυτοδιοίκησης στην Κέρκυρα, ο Ιατρικός Σύλλογος Κέρκυρας συγχαίρει για την εκλογή τους το νέο Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ Τρεπεκλή Ιωάννη, το νέο Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων κ Πουλημένο Στέφανο, το νέο Δήμαρχο Νοτίου Κέρκυρας, Ιατρό – Μέλος του ΙΣ Κέρκυρας και Αντιπρόεδρο του Πειθαρχικού Συμβουλίου μας κ Χειμαριώτη Βασίλειο, καθώς  και τους επανεκλεγέντες Δημάρχους Βόρειας Κέρκυρας κ Μαχειμάρη Γεώργιο και Παξών κ Βλαχόπουλο Σπυρίδωνα.

 Ευχόμαστε σε όλους καλή και δημιουργική θητεία, ευελπιστώντας σε μία στενή και γόνιμη συνεργασία μαζί τους, για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων του τόπου μας και την προάσπιση της υγείας όλων τον συμπολιτών μας.

Θερμά συγχαρητήρια  επίσης στους νέους περιφερειακούς, δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους και ιδιαιτέρως στους εκλεγέντες ιατρούς του Συλλόγου μας, κ Γαλάνη Σπυρίδωνα – Μέλος του Διοικητικού μας Συμβουλίου, Σκούρτη Χρήστο Ηρακλή, Τράνακα Αικατερίνη και Σαγιά Ανδρέα.

Τέλος, συγχαίρουμε για τον αγώνα τους και όλα τα μέλη του Συλλόγου μας που συμμετείχαν στην πρόσφατη εκλογική διαδικασία, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

 

                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

           Δημήτριος Καλούδης                                           Αναστασία Αποστολίδου

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ:

Στ. Γκίκας: «Πρόθεσή μου είναι να συνεισφέρω στην συνεργασία μεταξύ της Κυβέρνησης και των νέων Αυτοδιοικητικών Αρχών»

Κέρκυρα: Συγχαρητήρια Στέφανου Πουλημένου σε Γιάννη Τρεπεκλή

Εκλογές – Κέρκυρα: Συγχαρητήρια επιστολή σε νεοεκλεγέντες δημάρχους και Περιφερειάρχη

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!