Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Εκτεταμένος καθαρισμός στο παλιό λιμάνι στο πλαίσιο του “Δικτύου Μπλε Δήμων” (video)

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν στο  ιστορικό Δημαρχείο Σαν Τζιάκομο, η Δήμαρχος Μ. Υδραίου, η Αντιδήμαρχος Παν. Τζάνε και ο επικεφαλής του οργανισμού “Aegean Rebreath” Γιώργος Σαρελάκος, με αντικείμενο την ενημέρωση πεπραγμένων σε ό,τι αφορά τον 1ο Σταθμό Συλλογής Θαλάσσιων Απορριμμάτων στον όρμο της Γαρίτσας-Ανεμόμυλου καθώς και τις δράσεις του “Δικτύου Μπλε Δήμων” στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.  

Από τον περσινό καθαρισμό στην Παλαιοκαστρίτσα

 

Μάλιστα αύριο, Σάββατο, από τις 09:00 έως τις 17:00, όπως ανακοίνωσαν, θα πραγματοποιηθεί άλογη δράση στο παλιό λιμάνι στα “καΐκια” με τη συμμετοχή συλλόγων, κυρίως δυτών αλλά και των μαθητών του σχολείου του 8ου Δημοτικού, εξαιτίας και της γεωγραφικής τοποθεσίας του σχολείου (Μαντούκι).

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!