Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Εμπόδισαν την επιθεωρήτρια να κάνει την αξιολόγηση στο Δημοτικό Σχολείο Αργυράδων

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας προκειμένου να αποτρέψουν την αξιολόγηση στο Δημοτικό Σχολείο Αργυράδων Κέρκυρας, προχώρησαν το πρωί της Τετάρτης οι εκπαιδευτικοί.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΕΠΕ Αντώνη Κουρσάρη, 

“Η επιθεωρήτρια δεν κατάφερε να προχωρήσει τη διαδικασία, με τους νεοδιόριστους/ες μάχιμους εκπαιδευτικούς της τάξης και μαζικά τον σύλλογο διδασκόντων να παίρνουν θέση υπέρ της απεργίας-αποχής κάνοντας μαζικά στάση εργασίας! Η κυβέρνηση της ΝΔ αντιμετωπίζει τον σχολικό σύμβουλο ως απλό εντολοδόχο επιθεωρητή που έχει αποκλειστικά μια αποστολή, να επιβάλλει την αντιδημοκρατική και αντιεπιστημονική ατομική αξιολόγηση , όπως αυτή περιγράφεται στον ν. 4823/21. Ενδεικτικές είναι οι πανηγυρικές δηλώσεις της ηγεσίας του υπουργείου παιδείας για αξιολόγηση των εκπαιδευτικών πρώτη φορά μετά από 41 χρόνια! Συνεχίζουμε αποφασιστικά σε κάθε σχολείο τον αγώνα της ακύρωσης της αξιολόγησης μαζί με τον Σύλλογο. Ο ΣΕΠΕ και η ΕΛΜΕ Κέρκυρας θα σταματούν κάθε προσπάθεια κατηγοριοποίησης των σχολείων, των εκπαιδευτικών και των μαθητών/τριών.
Κανένας μόνος /καμία μόνη!

Τρέχοντας θα φεύγουν οι νεοφιλελεύθεροι εισβολείς από τα σχολεία μας! Δεν θα επιτρέψουμε την ιδιωτικοποίηση και τη λειτουργία του δημόσιου σχολείου με τους όρους της αγοράς… το κέρδος, τον ανταγωνισμό, την κατηγοριοποίηση με εκπαιδευτικούς χειραγωγούμενους και φοβισμένους!

Η αξιολόγηση δεν θα περάσει!
Η ακώλυτη μονιμοποίηση όλων των νεοδιόριστων συναδέλφων θα επιβληθεί από τους μαζικούς αγώνες του εκπαιδευτικού κινήματος!
Ο αγώνας αυτός συνεχίζεται!”

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!