Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Ενημέρωση για σεισμούς και φωτιές από την Πυροσβεστική Υπηρεσία

Με θέμα την αυτοπροστασία από τους σεισμούς και τις πυρκαγιές σε ζώνες μίξης δασών – οικισμών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (1/3) στο σχολικό κέντρο του Αγρού, εκδήλωση που διοργάνωσαν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του σχολικού κέντρου Αγρού και Γυμνασίου- Λυκείου Αγρού, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διοίκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Βασικοί ομιλητές ήταν ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ιονίων Νήσων Νίκος Κολοβός και ο Διοικητής του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Κέρκυρας Νίκος Αυλωνίτης, οι οποίοι παρουσίασαν και ανέλυσαν τους τρόπους αυτοπροαστασίας από τα φυσικά φαινόμενα απαντώντας παράλληλα στις ερωτήσεις των παρευρισκόμενων.

Παρόντες στην εκδήλωση ο δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γ. Μαχειμάρης, αντιδήμαρχοι, ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης, εκπρόσωποι της ένωσης γονέων και αρκετοί μαθητές.

 
*Με πληροφορίες από την ΕΡΤ
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!