Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Ενημέρωση Χατζηθεοδοσίου-Καββαθά για το ΙΕΚ Τουρισμού

Με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Κέρκυρας ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών  Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ  Γιώργος Καββαδάς, ενημερώθηκε από τον Διευθυντή του ΙΕΚ Κέρκυρας του Υπουργείου Τουρισμού Δημήτριο Μπακύρα για την λειτουργία των νέων τμημάτων σε όλη την Κέρκυρα.

Επίσης συζητήθηκαν και τα οξύτατα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την συνταξιοδότηση του έως τώρα μόνιμου προσωπικού αλλά και για την αναγκαιότητα προκήρυξης των επτά (7) θέσεων μόνιμου προσωπικού. με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία.

“Ευχαριστούμε θερμά το Επιμελητήριο Κέρκυρας για την ευαισθησία και την συνεχή στήριξη του σε κάθε βήμα και πρόβλημα του ΙΕΚ. Ευχαριστούμε τους Προέδρους του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και της ΓΣΕΒΕΕ κ.κ Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και Γιώργο Καββαδά για την στήριξη και την αποδεδειγμένη προσήλωση στο έργο και το αποτέλεσμα της Δημόσιας Τουριστικής Εκπαίδευσης” δηλώνει ο διευθυντής του ΙΕΚ Δ. Μπακύρας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!