Quantcast
SLIDERΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: «Εν πλώ» σύλληψη  αλλοδαπού με ηρωίνη

Συνελήφθη, σήμερα (23.06.2021), το απόγευμα, σε πλοίο της ακτοπλοϊκής γραμμής Ηγουμενίτσας-Κέρκυρας, με κατεύθυνση προς το νησί από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Kέρκυρας  αλλοδαπός για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, για μεταφορά ηρωίνης από την Αττική στην Κέρκυρα, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας, εντοπίστηκε ο αλλοδαπός και ακινητοποιήθηκε λίγη ώρα μετά την επιβίβασή του σε πλοίο, από τον λιμένα της Ηγουμενίτσας με προορισμό το νησί της Κέρκυρας.

Στην κατοχή του ημεδαπού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους (343) γραμμαρίων και ένα κινητό τηλέφωνο.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!