Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Επίσκεψη της υποψήφιος βουλευτή της Ν Α. Αυλωνίτη στην Πυροσβεστική

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία επισκέφτηκε σήμερα Παρασκευή 28-4-2023 η υποψήφια Βουλευτης της ΝΔ για την Κέρκυρα Αγγελική Αυλωνίτη.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε:
Κατα την επίσκεψη της εκεί ενημερώθηκε από τον Διοικητή Νόμου και   Πύραρχο  κυριο Θεωρακο   Νεκταριο και τον Διοικητή Α πυροσβεστικού σταθμού Νίκο Αυλωνίτη για την προετοιμασία ενόψει αντιπυρικής περιόδου.
Όπως κατέστη σαφές είναι αναγκαία η άμεση πρόσληψη προσωπικού. Επίσης είναι επιβεβλημένη η ανάγκη επαναλειτουργίας του κλιμακίου Αργυράδων μετά την αναστολή λειτουργίας του λόγω ακαταλληλότητας του κτηρίου . 
Ένα ακόμα θέμα ήταν η Έλλειψη  νερού στα χωριά και στα υδροστομια τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά και Επιτακτική αναγκη συντήρησης του οδικού δικτύου στο βουνό για την αντιμετώπιση πυρκαγιών και την

ελεύθερη πρόσβαση των οχημάτων της πυροσβεστικής . 
Συζήτηση έγινε και για την παλιά πόλη της Κερκυρας  με τις ιδιαιτερότητες που έχει με προβλήματα που υπάρχουν όπως  μη συμβατά υδροστομια , Χαμηλή πίεση νερού, η στενότητα των δρόμων  με αποτέλεσμα να εμποδίζεται η πρόσβαση  πυροσβεστικών οχημάτων σε τυχόν πυρκαγιά . Εκφράστηκε η Επιτακτική ανάγκη αγοράς ενός πυροσβεστικού οχήματος για την αντιμετώπιση πυρκαγιών στη παλιά πόλη. 
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!