Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Επερώτηση Ποζίδη στο περιφερειακό για τον Συμπαραστάτη του Πολίτη και των επιχειρήσεων

Επερώτηση καταθέτει ο ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος Παναγιώτης Ποζίδης που αφορά στον Συμπαραστάτη του Πολίτη και των επιχειρήσεων.

 

Η επερώτηση

Δυόμιση χρόνια μετά την ανάληψη της διοίκησης της Π.Ι.Ν και δύο χρόνια μετά την υποβολή επερώτησής μου (τον Απρίλιο του 2020) στην  οποία η απάντηση ήταν ότι είναι θέμα χρόνου, η εκκίνηση της διαδικασίας και η εξεύρεση του «καταλληλότερου» επανέρχομαι στο θέμα της επιλογής Περιφερειακού Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης (ΠΣΠΕ) στην περιφέρειά μας, το οποίο με ευθύνη σας δεν τακτοποιήθηκε, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα της μικροπολιτικής σκοπιμότητας.

Αποκτά μεγαλύτερη και σοβαρότερη διάσταση η αδράνεια και η αδιαφορία της περιφερειακής αρχής, αν λάβουμε υπόψη ότι ο θεσμός αποτελεί μια ευρωπαϊκή πολιτική και προτροπή, που τόσο διατείνεται ότι υπηρετεί και υποστηρίζει η κα Περιφερειάρχης. Με αποφάσεις, συστάσεις και ψηφίσματα όργανα της Ευρώπης καλούν όλα τα κράτη να διορίσουν Συνηγόρους του Πολίτη σε όλα τα επίπεδα.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!