Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Επισκευάστηκαν τα βενετσιάνικα φανάρια στο Δ. Θέατρο

Αγνώριστα έγιναν τα βενετσιάνικα φανάρια του Δημοτικού Θεάτρου της Κέρκυρας μετά την επισκευή και συντήρησή τους κατόπιν ενεργειών του Τμήματος Πολιτισμού του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.

Την ομορφιά των συγκεκριμένων βενετσιάνικων φαναριών μπορεί πλέον κανείς να την απολαύσει περνώντας από την οδό Γεωργίου Θεοτόκη. Υπάλληλοι, προχώρησαν σε πλήρη επισκευή και συντήρησή τους και αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα και με το τμήμα Πολιτισμού οι εν λόγω επισκευαστικές εργασίες πραγματοποιούνται για πρώτη φορά μετά την αρχική τους τοποθέτηση στο Δημοτικό Θέατρο της Κέρκυρας.

Πριν την επισκευή – συντήρησή τους
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!