Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα – Επιστολή στον Πρωθυπουργό από τους δικαιούχους των εργατικών κατοικιών “Βοηθήστε μας”

Κέρκυρα – Την προσωπική βοήθεια του Πρωθυπουργού της χώρας, ζητούν οι δικαιούχοι των εργατικών κατοικιών στον Άγιο Ιωάννη, στους οποίους 11 χρόνια τώρα, τα σπίτια δεν έχουν παραδοθεί, ούτε καν τα περίπου 60 που αναμένονταν να παραδοθούν έως το τέλος του Δεκεμβρίου του 2020.

 

Η επιστολή

8/01/2021

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Αγαπητέ Κύριε Πρωθυπουργέ μας,

Καλή Χρονιά με υγεία.

Εκ μέρους των δικαιούχων των εργατικών κατοικιών υπό κατασκευή ακόμη στην Κέρκυρα, θα θέλαμε να ζητήσουμε τη βοήθεια σας . Δέκα ολόκληρα χρόνια περιμένουμε το έργο να τελειώσει. Το 2018, η προηγούμενη διοικήτρια του ΟΑΕΔ μας είχε καλέσει όλους και μας είχε πει ότι τον Αύγουστο του 2019 θα μας παραδίδονταν οι κατοικίες μας αλλά τίποτα. Το 2020 , ο νυν διοικητής είχε υποσχεθεί δημοσίως ότι τα πρώτα σπίτια σε 60 δικαιούχους θα παραδίδονταν τον Δεκέμβριο του 2020 με πρόβλεψη μέχρι τα μέσα του 2021 να παραδοθούν όλες οι κατοικίες στο σύνολο. Δυστυχώς το έργο είναι ανολοκλήρωτο, όλα τα σπίτια είναι σε άσχημη κατάσταση και με πολλές ζημιές και έχουν κατασκευαστικά προβλήματα, κι εμείς ΆΝΕΡΓΟΙ, σε ενοίκιο κοντεύουμε να βρεθούμε στον δρόμο. Σας παρακαλούμε μην μας αφήσετε να πεινάσουμε, να μην έχουμε να πληρώσουμε το ενοίκιο μας και να βρεθούμε στο δρόμο.

Βοηθήστε μας να τελειώσει το έργο και να μπούμε στα σπίτια μας και να τελειώσει η αναμονή των 11 χρόνων πια.

Ευχαριστούμε πολύ που στέκεστε δίπλα μας

Με εκτίμηση  

ΛΟΥΜΠΡΑΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ         ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΟΥΪΖΑ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!