Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Ερωτήματα για την κατά λάθος σύλληψη του Δημάρχου Γ. Μαχειμάρη

Μια περιπέτεια που αναστάτωσε τον δήμο Βόρειας Κέρκυρας  και τα δημοσιογραφικά γραφεία, έζησε σήμερα ο δήμαρχος Βορρά Γιώργος Μαχειμάρης, ο οποίος συνελήφθη κατά την προσπάθειά του να ταξιδέψει με προορισμό την Αλβανία, βγαίνοντας έτσι εκτός χώρας.

Τον ίδιο “μπλόκαρε” ο περιορισμός εξόδου από τη χώρα που προβλεπόταν στην αθωωτική, ωστόσο, απόφαση, που είχε εκδοθεί το 2019 και η οποία έως σήμερα αφενός δεν έχει καθαρογραφτεί, αφετέρου δεν έγινε ενημέρωση προς της Αρχές για την άρση των περιοριστικών μέτρων εξόδου από τη χώρα.

Βέβαια, τα ερωτήματα είναι πολλά που αφορούν τόσο στη διαδικασία της εφαρμογής μιας αθωωτικής απόφασης, όσο και στο χρόνο που χρειάζεται προκειμένου αυτή να γίνει γνωστή στις Αρχές.

Η δημοσιογραφική ομάδα του @kerkyrasimera, σε αναλυτικό ρεπορτάζ στο αυριανό φύλλο κυκλοφορίας της εφημερίδας “Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ”, θα προσπαθήσει αν απαντήσει και επί της διαδικασίας της καθαρογραφής – εφαρμογής αθωωτικής δικαστικής απόφασης αλλά και τους λόγους για τους οποίους ο Γ. Μαχειμάρης προσπάθησε να μεταβεί στην Αλβανία.

 

*Να σημειωθεί πως η αθωωτική απόφαση Μαχειμάρη είχε να κάνει με τον καταλογισμό χρεών στο Δημόσιο, όπου το 2019 είχε αποδειχθεί πως δεν υπήρχε δόλος.

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!