Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Ευρύς καθαρισμός μπροστά και περιμετρικά του Δικαστικού Μεγάρου

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κέρκυρας, έχει κάνει έγγραφο αίτημα στις αρμόδιες Αρχές για τον καθαρισμό της «ζούγκλας» μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο (κυρίως για λόγους πυροπροστασίας, αλλά και αισθητικούς).

Όμως οι διαδικασίες απαιτούν χρόνο. Έτσι, η διοίκηση του Συλλόγου αποφάσισε να προχωρήσει στον ευρύ καθαρισμό μπροστά και περιμετρικά των Δικαστηρίων, με ιδία  δαπάνη, πράγμα που έγινε το πρωί της Κυριακής με καταστροφέα.
Συμφωνα με τον πρόεδρο της διοίκησης του Δικηγορικού Συλλόγου, Γιάννη Κοντό «θα περιμένουμε από τις αρμόδιες Αρχές να μας σταλεί και ερπυστριοφόρο το επόμενο διάστημα για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα. Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι με τον καθαρισμό φάνηκε ποσό κοντά είναι η κεντρική οδός, με την οποίαν ζητάμε να συνδεθεί το Δικαστικό Μέγαρο, εδώ και 10 χρόνια!

Όμως δικηγόροι είμαστε και αν δεν ευοδώσει η αυτονόητη λύση, θα βρουμε άλλη. Ευχαριστώ πολύ το ΔΣ του ΔΣΚ, ιδιαιτέρως τον κ. Κωστα Βουσολίνο για την ολοήμερη παρουσία του κατά το σημερινό έργο»

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!