Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Εχασε τη μάχη με τον covid o Μάρκος Βάπτισμας

Kατέληξε δυστυχώς στη ΜΕΘ του ΓΝΚ όπου νοσηλευόταν με κορωνοιό και υποκείμενα νοσήματα, ο συμπολίτης μας και ιδιαίτερα δραστήριο μέλος του εθελοντικού κινήματος του τόπου, Μάρκος Βάπτισμας.

Πρώτος και τις περισσότερες φορές μόνος του σε δράσεις καθαρισμού,  σημείων που “ασχημονούσαν” σε βάρος της Κέρκυρας  και της ιστορίας της, ο Μάρκος ήταν ένα αγαπητό πρόσωπο που πάσχιζε πάντα (και)  για την ανάδειξη των μνημείων  και αρχαιολογικών χώρων του νησιού.

Εκ μέρου των «Καντουνίστας» ο Κ.Τσιριγκάκης τον αποχαιρέτησε με τα ακόλουθα λόγια:

«Ο Εθελοντισμός, χωρίς εισαγωγικά, στην Κέρκυρα είναι από σήμερα πιο φτωχός.

Ο φίλος Μάρκος από σήμερα συνεχίζει να υπάρχει στις καρδιές μας , μιας και αποφάσισε να μετακομίσει στην Γειτονιά των Αγγέλων.

Φιλότιμος, Δοτικός, Άκακος , Κερκυραίος, Λάτρης της Ιστορίας μας, αφιέρωσε μεγάλο κομμάτι της ζωής του σε μια προσπάθεια Ανάδειξης και Προστασίας του Πολιτισμικού μας πλούτου.

Συλλυπητήρια στην οικογένειά του απ´ολους εμάς …»

Το “αντίο” του ΝΑΟΚ

Από μικρό παιδί μεγάλωσε στους χώρους του ΝΑΟΚ. Τα τελευταία χρόνια προσέφερε σε καθημερινή βάση το εθελοντικό του έργο για τη συντήρηση και τη βελτίωση των εγκαταστάσεων του Ομίλου. Ποτέ δε σταμάτησε να δείχνει την αγάπη του για τον ΝΑΟΚ. Σήμερα ο Μάρκος Βάπτισμας “έφυγε” για το μεγάλο ταξίδι.
Το Δ.Σ. του Ομίλου αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει τα συλλυπητήρια του στους οικείους του.
Καλό “ταξίδι” Μάρκο.

 

*Η διοίκηση και το προσωπικό της ΚΣ απευθύνουν θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!