Quantcast
SLIDERΚΑΙΡΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Ηλιοφάνεια αρχικώς, καταιγίδες από τα μέσα της εβδομάδας

Δύο θα είναι τα καιρικά “πρόσωπα” τη νέα εβδομάδα στην Κέρκυρα. Σύμφωνα με τη σελίδα «Ο καιρός στην Κέρκυρα», η Δευτέρα και η Τρίτη θα κυλήσουν με καλές καιρικές συνθήκες. Ηλιοφάνεια, ασθενείς άνεμοι και η θερμοκρασία σε σχετικά φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα (έως 24-26°C τα μεσημέρια). 

Από αργά το βράδυ της Τρίτης θα αρχίσει να συννεφιάζει και αναμένεται οι άνεμοι να γίνουν νοτιάδες μέτριοι.

Η Τετάρτη θα είναι μία μέρα με αρκετή συννεφιά ενώ κατά διαστήματα θα σημειώνονται κάποιες βροχές ασθενούς έως μέτριας έντασης με πιθανότητα καταιγίδων. Προβλέπεται να ενισχυθούν οι νοτιάδες και η θερμοκρασία να σημειώσει μικρή πτώση.

Τέλος, αξιόλογες έως πολύ αξιόλογες βροχοπτώσεις φαίνονται για την Πέμπτη και την Παρασκευή. Υπάρχει πιθανότητα και για ακραία καιρικά φαινόμενα αλλά η πρόγνωση της Τρίτης θα δωσει στοιχεία για  ασφαλή συμπεράσματα.

Αν χρειάζεται καθαρισμός φρεατίων και υδροροών αυτό θα πρέπει να γίνει άμεσα, καθώς αναμένεται να βρέξει αξιόλογα σε ολόκληρο το νομό μας για πρώτη φορά από τις 15 Μαΐου.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!