Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Η απάντηση του προέδρου περιπτερούχων στην καταγγελία αναγνώστη για την κολόνα στην τέντα περιπτέρου

Την απάντηση του προέδρου του Συλλόγου Περιπτερούχων Κέρκυρας Νίκου Ιωακειμίδη, προκάλεσε η καταγγελία του αναγνώστη μας για την μη μέριμνα του δήμου για την κατάσταση στην παλιά πόλη, όπως η εικόνα του φανοστάτη που σκίζει τέντα περιπτέρου. Ο κ. Ιωακειμίδης δηλώνει πως ως σύλλογος, τα τελευταία χρόνια έχει υποβάλλει σχέδια στις εκάστοτε δημοτικές αρχές για την αλλαγή των περιπτέρων της Κέρκυρας και για το πάντρεμα του νέου με το παραδοσιακό, αλλά ακόμη περιμένουν απάντηση.

 

Η δήλωση του προέδρου του Συλλόγου Περιπτερούχων Κέρκυρας

Προς απάντηση του αναγνώστη σας και όλων όσοι ενοχλείται η αισθητική τους από το φως που ξεπροβάλλει μέσα από την τέντα του περιπτέρου. Είμαι κι εγώ ένας από αυτούς. Τα περίπτερα θα έπρεπε να έχουν αλλάξει όψη, καθώς έχουν αλλάξει οι συνθήκες από τότε που πρωτοδημιουργήθηκαν και να γίνουν ένα σώμα μαζί με όλη την παλαιά πόλη της Κέρκυρας .Θα έπρεπε να υπάρχει κάτι καινούργιο και παλιό μαζί που να δένει με όλη την αισθητική της παλαιάς πόλης. Εμείς σαν Σύλλογος Περιπτερούχων Κέρκυρας προσπαθούμε να αλλάξουμε τα περίπτερα, έχοντας υποβάλλει σχέδια στην δημοτική αρχή τα τελευταία δώδεκα χρόνια και περιμένουμε…

Νίκος Ιωακειμίδης
Πρόεδρος Περιπτερούχων Κέρκυρας

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!