Quantcast
SLIDERΤΟΠΙΚΑΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Κέρκυρα: Η επιμήκυνση της σεζόν “στοίχημα” των τοπικών φορέων

Eντείνονται οι προσπάθειες των τουριστικών φορέων της Κέρκυρας προκειμένου να “κερδηθεί” το μεγάλο στοίχημα της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου καθιστώντας το νησί 12μηνο τουριστικό προορισμό.

Στη συνέντευξη που δόθηκε χθες στην Ιόνιο Βουλή, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Τουρισμού, συμμετείχαν ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κέρκυρας AOCTA, η Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας, η Ομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας (ΟΕΤΚ), το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών Ιονίων Νήσων και Δυτικής Ελλάδας και η Ιόνιος Ομοσπονδία Εμπορίου και Ανταγωνιστικότητας. Παραβρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Τουρισμού του Κεντρικού Δήμου. Τοποθετήθηκαν αντίστοιχα οι Σπύρος Χαλικιόπουλος, Μπάμπης Βούλγαρης, Περικλής Κατσαρός, Σίσσυ Σαββάτη, Κώστας Μουζακίτης και Πάνος Βαρούχας. Κατά την διάρκειά της, τονίστηκε ότι μέσω των portal www.corfuevents365.gr και www.corfuevents365.com θα είναι διαθέσιμες στο κοινό όλες οι δραστηριότητες φορέων του νησιού σε πολιτισμό, αθλητισμό, γαστρονομία κ.α. Αυτό όπως ειπώθηκε αναμένεται να είναι διαθέσιμο απο τις αρχές Δεκεμβρίου. Αναφορές έγιναν και στη φετινή σεζόν, όπου δείχνει να προσεγγίζει ή και να ξεπερνάει, τις προ covid19 επιδόσεις σε αφίξεις και έσοδα με την επισήμανση ότι, κομβικό σημείο αποτελεί η δομική ενίσχυση του παρεχόμενου τουριστικού προϊόντος.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!