Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Η πρώτη εκδήλωση στο πρώην κτίριο της ΤτΕ για τα 40 χρόνια της “Ε” (vid-pics)

Το πρώην κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος, το οποίο σήμερα ανήκει στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, εγκαινίασε η εφημερίδα “Ενημέρωση”, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει φέτος, καθώς συμπληρώνει 40 χρόνια καθημερινής έκδοσης και ιστορίας.

Το βράδυ του Σαββάτου, σε μια συγκινητική ατμόσφαιρα, παρουσία εκπροσώπων αρχών του Τόπου, του Ιονίου Πανεπιστημίου αλλά και συναδέλφων δημοσιογράφων, όπου στην πλειονότητα τους έχουν “περάσει” από τα δημοσιογραφικά γραφεία της “Ε” ως εργαζόμενοι και φυσικά όλο το στελεχιακό δυναμικό των εκδόσεων “Ενημέρωση”, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του προέδρου της ΠΟΕΣΥ Σωτήρη Τριαντάφυλλου “Τα ΜΜΕ και η δημοσιογραφία σε μετάβαση”.

Της βιβλιοπαρουσίασης προηγήθηκε η εξαιρετική εμφάνιση της Ionian Camerata υπό την διέυθυνση του Αναπληωτή καθηγητή Σπύρου Γκιγκόντη.

Στη συνέχεια, ο εκδότης της “Ε” Γιώργος Κατσαΐτης, κάλεσε στο βήμα τον Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου Ανδρέα Φλώρο, στον οποίο ανήκε και η ιδέα του χώρου διεξαγωγής της χθεσινοβραδινής εκδήλωσης, ενώ τον ευχαρίστησε για την επιτυχή συνεργασία μεταξύ τους.

Το πάνελ της βιβλιοπαρουσίασης αποτελούσαν, εκτός του εκδότη κ. Κατσαΐτη, ο Αριστείδης Βραχάτης, επίκουρος Καθηγητής του Τμ. πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου, ως ένας από του άμεσα συσχετιζόμενος με το αντικείμενο του βιβλίου που εκδόθηκε το 2020 και πουά φορά στην τεχνητή νοημοσύνη, ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Αρχειονομίας Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας Μανώλης Δρακάκης και φυσικά ο συγγραφέας του βιβλίου, δημοσιογράφος και πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων ΣΥντακτών (ΠΟΕΣΥ), Σωτήρης Τριαντάφυλλου.

Στο τέλος, όλοι όσοι προμηθεύτηκαν το βιβλίο του κ. Τριανταφύλλου απέσπασαν ιδιόχειρη υπογραφή του συγγραφέα ενώ ευχήθηκαν στον εκδότη η εφημερίδα να είναι “ζωντανή” και να εορταστούν και τα 100 της χρόνια.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!