Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κέρκυρα: Η συγγραφέας Ελένη Σωκράτους κέρδισε στον λογοτεχνικό διαγωνισμό των Εκδόσεων “Σταθερός”

Πραγματοποιήθηκε ο λογοτεχνικός διαγωνισμός των εκδόσεων «Σταθερός»με θέμα «Ο Κόσμος του Χθες στην Ελλάδα». Στον διαγωνισμό κέρδισαν 27 ιστορίες οι οποίες και θα εκδοθούν σε ένα συλλογικό βιβλίο (δίγλωσσο!), αποκλειστικά με έξοδα του Εκδοτικού Οίκου. Απ’ την Κέρκυρα, κέρδισε η συγγραφέας Ελένη Σωκράτους με μια πραγματική και ανατριχιαστική ιστορία απ’ τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο με τίτλο «Τα παπούτσια της Μαρίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τον συνέλαβαν στην Κέρκυρα με κοκαΐνη, κάνναβη και 69.800€!

Ο Πρώτος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός των Εκδόσεων Σταθερός, που εδρεύουν στην Πάρο, στοχεύει στην ανάδειξη ιστοριών απ’ όλη την Ελλάδα που επικεντρώνονται σε  αναμνήσεις και βιώματα από τον παραδοσιακό τρόπο ζωής. Αυτές οι ιστορίες μπορεί να είναι αυτοβιογραφικές ή μη, μπορεί να τις έχετε ακούσει από παλιότερους, να αφορούν, για παράδειγμα, πανηγύρια και συνήθεια άλλων εποχών, τοπικές περιπέτειες ή ιστορίες της δύσκολης καθημερινής ζωής, ή να πρόκειται απλά για παραμύθια που σας έλεγαν η γιαγιά και ο παππούς σας. Με άλλα λόγια, γίνεται δεκτό οποιοδήποτε διήγημα είναι σχετικό με το θέμα του διαγωνισμού, το οποίο επίσημα είναι «Ο κόσμος του χθες στην Ελλάδα».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!