Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Η συγκλονιστική φωτογραφία ένα χρόνο πριν από τη φωτιά στο Μαντούκι

Μία συγκλονιστική φωτογραφία από πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει σε σπίτι στην Κέρκυρα πριν από ένα χρόνο κοινοποίησε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook ο αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος, Σπύρος Βαρσάμης.

Η φωτιά είχε ξεσπάσει σε τριώροφη μονοκατοικία στο Μαντούκι και είχε αναγκάσει μία μητέρα να πηδήξει με το παιδί της από το φλεγόμενο κτίριο. Μάλιστα, για να το προστατέψει από την πτώση, το τύλιξε με το σώμα της με αποτέλεσμα να υποστεί πολλαπλά κατάγματα στη θωρακική χώρα. Σωτήρια ωστόσο και για τους δύο αποδείχθηκε η τέντα παρακείμενου εστιατορίου. Ο άντρας της ωστόσο εγκλωβίστηκε στα κεραμίδια, τελικά όμως διασώθηκε από τους πυροσβέστες που τον πλησίασαν με ανυψωτικό μηχάνημα ενώ του είχαν απλώσει και σκάλα.

«Μια συγκλονιστική φωτό από τις αγωνιώδεις προσπάθειες διάσωσης ενός συνανθρώπου μας, ένα χρόνο πριν. Συμβάντα που μένουν στη μνήμη για  μια ζωή!!!», γράφει ο αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος σχολιάζοντας τη φωτογραφία με το φλεγόμενο σπίτι και τον άντρα να στέκεται πάνω σε κεραμίδια προσπαθώντας να ξεφύγει από τη φωτιά.

Μια συγκλονιστική φωτό από τις αγωνιώδεις προσπάθειες διάσωσης ενός συνανθρώπου μας, ένα χρόνο πριν. Συμβάντα που μένουν…

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!