Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα – Η ώρα…της συγκομιδής στο Δημοτικό Σχολείο Αφρας

Η ώρα της συγκομιδής…σήμανε την Τρίτη για τους μικρούς «αγρότες» του Δημοτικού Σχολείου Αφρας.

Είχαν τη χαρά να μαζέψουν μαρούλια και κρεμμυδάκια που είχαν φυτέψει με τα χέρια τους στον λαχανόκηπο του σχολείου τον Οκτώβριο. Έπειτα από 3 μήνες περιποίησης και φροντίδας (όσο επέτρεψε η καραντίνα) τα λαχανικά ήταν έτοιμα για συγκομιδή. Οι μικροί αγρότες πήραν από ένα μαρούλι και 2 κρεμμυδάκια για μια οικολογική βιολογική χειροποίητη σαλάτα στο σπίτι τους.
Όλη η διαδικασία έγινε με την καθοδήγηση των υπεύθυνων εκπαιδευτικών Θανάση Παπαδημητρίου και Γιώργου Μιχαλά και των υπολοίπων εκπαιδευτικών του Σχολείου στα πλαίσια του προγράμματος περιβαλλοντικής εκπαίδευσης “καλλιέργεια αρωματικών και εποχικών φυτών” για την ευαισθητοποίηση των μαθητών μας σε θέματα περιβάλλοντος και οικολογικής καλλιέργειας…!!!

*Η διαφορετική αυτή και ελπιδοφόρα είδηση φιλοξενείται στην εφημερίδα “Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ” που κυκλοφορεί στα περίπτερα σήμερα 13/01/2021 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!