Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Θετικές γνωμοδοτήσεις για δυο πλωτές εξέδρες στη Δασιά

Δύο θετικές γνωμοδοτήσεις για πλωτές εξέδρες δόθηκαν από τον δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαπόντιων Νήσων για τοποθέτηση σε θαλάσσιες περιοχές της Κέρκυρας.

Ειδικότερα, , γνωμοδότησε θετικά ως προς την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας για εποχιακή χρήση, συνολικού εμβαδού 60 τ.μ., στη θαλάσσια περιοχή Δασιά της Κέρκυρας, μπροστά από το ξενοδοχείο Ikos Dassia, με σκοπό τη χρήση της ως σημείο εκκίνησης και στάθμευσης, μηχανοκίνητων και μη, θαλάσσιων μέσων αναψυχής, πλην της έλξης θαλάσσιου αλεξίπτωτου. Η εξυπηρέτηση από και προς την πλωτή εξέδρα, θα γίνεται με διάδρομο σύνδεσης συνολικής επιφάνειας 14 τ.μ., με απλή έδραση στον βυθό.

Επίσης, γνωμοδότησε θετικά ως προς την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας για εποχιακή χρήση, συνολικού εμβαδού 47,20 τ.μ., στη θαλάσσια περιοχή μπροστά από το ξενοδοχείο Grecotel Daphnila Bay Dassia, με σκοπό την πρόσδεση σκαφών. Η εξυπηρέτηση από και προς την πλωτή εξέδρα, θα γίνεται με διάδρομο σύνδεσης συνολικής επιφάνειας 25 τ.μ. και γεφυρίδιο πρόσβασης συνολικού εμβαδού επιφάνειας 2,42 τ.μ.

ΠΗΓΗ: tornosnews

 

φωτό αρχείου

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!