Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Κάλεσμα συμμετοχής από τη ΛΑΣΥ στο Δημ. Συμβούλιο για Βίδο και Αλύπα

Τους άμεσα ενδιαφερόμενους αλλά και τον κερκυραϊκό λαό καλεί η Λαϊκή Συπειρωση Κεντρικής Κέρκυρας να παραβρεθούν στην αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κ. Κ.&Δ.Ν. καθώς αναμένεται να συζητηθούν δυο πολύ σοβαρά και διαχρονικά θέματα που αφορούν στο Βίδο και την Άλυπα.

 

Το κάλεσμα 

Στο σημερινό (24/04/2023) Δημοτικό Συμβούλιο θα συζητηθούν τα πολύ σοβαρά θέματα του Βίδο και του λιμανιού της Αλύπας.

Η συζήτηση αφορά δύο δημόσιες υποδομές που διαχρονικά απαξιώθηκαν και απαξιώνονται για να δοθούν τελικά για εκμετάλλευση στους ιδιώτες με τα γνωστά αποτελέσματα.

Στην περίπτωση του Βίδο η ιδιωτικοποίηση επιδιώκεται με μία παρελκυστική λογική που τελικά θα αφήσει ως κύριο και ίσως μόνο χρήστη του νησιού τον γνωστό πολυεθνικό ξενοδοχειακό όμιλο.

Στην Αλύπα επιβεβαιώνεται για μία ακόμη φορά ότι οι ιδιωτικοποιήσεις γίνονται με γνώμονα την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κερδοφορία των επενδυτών και όχι την εξυπηρέτηση των αναγκών των εργαζόμενων και των επαγγελματιών.

Οι δημόσιες υποδομές είναι φτιαγμένες με τα λεφτά του ελληνικού και του κερκυραϊκού λαού και θα έπρεπε να αποτελούν λαϊκή περιουσία.

Καλούμε και τους άμεσα ενδιαφερόμενους αλλά και όλο τον κερκυραϊκό λαό στη σημερινή συνεδρίαση στις 19:00 στο Μον Ρεπό ώστε να ακούσουν, να παρέμβουν, να συμμετάσχουν στη συζήτηση και τις αποφάσεις των δύο αυτών θεμάτων.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!