Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Καίγεται η μισή Ελλάδα και δε μαζεύουμε τα κομμένα ξερόχορτα έξω από το λιμάνι

Σαν να μην καίγεται η μισή Ελλάδα, στην Κέρκυρα συμπεριφερόμαστε και σφυρίζομε  αδιάφορα μπροστά στον επερχόμενο κίνδυνο. Αντί κανείς να χύνει κροκοδείλια δάκρυα και να συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους, μήπως παράλληλα να μάζευε και τα ξερά χόρτα που έχουν κοπεί και αφεθεί έξω από το λιμάνι λίγο πριν τα εκδοτήρια; Ο εργολάβος τα έκοψε, έμειναν εκεί (δεν γνωριζω τη συμβατική του υποχρέωση) και δεν υπάρχει ένας υπεύθυνος να τα μαζέψει παρά με αυτές τις υψηλές θερμοκρασίες αρκούμαστε στην αναπαραγωγή των οδηγιών της Πολιτικής Προστασίας. Επιβάλλεται και αυτή αλλά αφήστε την να την αναλάβουν τα ΜΜΕ και οι υπεύθυνοι ας μαζέψουν τα ξερόχορτα και να επέμβουν όπου χρειάζεται. 
Να σημειωθεί ότι στην πίσω πλευρά γίνεται ο ανεφοδιασμός των περιπολικών ενώ από μπροστά περνούν δεκάδες τουρίστες καθημερινώς .

Τα χόρτα είναι αμάζευτα εκεί περίπου μια  εβδομάδα σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστριας του kerkyrasimera.gr 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!