Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Καθάρισαν και πάλι οι εργαζόμενοι του Δήμου τα συνθήματα στο Δημοτικό Θέατρο

Σήμερα το πρωί, Τρίτη, εργαζόμενοι του δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, καθάρισαν για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα δυο εβδομάδων, τα συνθήματα από την πλαϊνή όψη του Δημοτικού Θεάτρου Κέρκυρας, όπου και πάλι είχαν “φιλοξενήσει” τις προηγούμενες ημέρες, συνθήματα με σπρέι.

Ωστόσο να σημειωθεί, πως από την απέναντι πλευρά του Θεάτρου, δηλαδή επί της Στ. Δεσύλλα (Κερκυραϊκός) δεν υπάρχουν εμπορικά καταστήματα και δεν υπάρχουν επίσης τοποθετημένες κάμερες ώστε να καταγράφουν κινήσεις και περιστατικά. Και αυτό, προς διευκρίνηση για τους αναγνώστες μας που αναρωτήθηκαν αν υπάρχει οπτικό υλικό που να έχει καταγραφεί την ώρα που γράφτηκαν τα συνθήματα.

Ας ελπίσουμε ότι η όψη του Δημοτικού Θεάτρου θα παραμείνει καθαρή, ώστε να μην ζούμε τη “μέρα της μαρμότας”.

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!