Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα – Καθιέρωσαν την εθελοντική αιμοδοσία την ημέρα της εορτής του Πυροσβεστικού Σώματος

Κέρκυρα – Σήμερα είναι η εορτή του Πυροσβεστικού Σώματος, όπου οι Πυροσβέστες εορτάζουν τους προστάτες τους “Τρεις Παίδες εν Καμίνω”  Ανανία, Αζαρία και Μισαήλ. 

Στο πλαίσιο αυτής της εορτής, οι ενώσεις των πυροσβεστικών υπαλλήλων της Κέρκυρας και η Διοίκηση διοργάνωσαν εθελοντική αιμοδοσία για την τράπεζα αίματος για τους ίδιους και τις οικογένειες τους ενώ η εθελοντική αιμοδοσία είναι ανοιχτή, καθώς όποιος πολίτης θέλει, κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας, μπορεί να δώσει αίμα. 

Ο διοικητής του Πρώτου Πυροσβεστικού Σταθμού Κέρκυρας Νίκος Αυλωνίτης (φωτο) δήλωσε: “Σήμερα είναι η εορτή του Πυροσβεστικού Σώματος,  τιμούμε τους Τρεις Παίδες εν Καμίνω, με τη στάση τους και το μαρτυρικό τους θάνατο αποτέλεσαν ένα διαχρονικό ηθικό πρότυπο καθήκοντος για την βαθιά χριστιανική πίστη. Στα πλαίσια της γιορτής του Σώματος εκφράζουμε τις ευχές μας στους Πυροσβέστες για μια πολύ καλή πυροσβεστική ζωή καθώς και τις ευχές  για τις οικογένειες τους. Στο πλαίσιο αυτής της ημέρας και του εορτασμού, γίνεται εθελοντική αιμοδοσία από την Ένωση Πυροσβεστών Σωματείων Κέρκυρας και συγκεντρώνουμε φιάλες για συναδέλφους και οικογένειες. Οι Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων να φέρουν σε όλους υγεία και χαρά”.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστικών Υπαλλήλων νομού Κέρκυρας, Νίκος Καραταράκης δήλωσε τα εξής: “Σήμερα είναι η γιορτή της Πυροσβεστικής. Οι προστάτες  της εύχομαι να προστατεύουν τους πυροσβεστικούς υπαλλήλους, όλους τους ανθρώπους του επαγγέλματός μας. Να ευχηθώ χρόνια πολλά, καλές γιορτές και να ευχαριστήσω όλους τους αιμοδότες που προσήλθαν. Να σημειώσω πως καθιερώνουμε την ενέργειά μας αυτή. Έτσι, κάθε χρόνο θα διοργανώνουμε εθελοντική αιμοδοσία την 17η Δεκεμβρίου. Τέλος, να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση για τον χώρο που μας παραχώρησε και που υποστήριξε αυτήν την ενέργεια καθώς και την αιμοδοσία Κέρκυρας”.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!