Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Καθολική η συμμετοχή των ταξί στην απεργία – Αυτοκινητοπορεία ενάντια στο φορολογικό (foto video)

Καθολική είναι η συμμετοχή των ταξί στην Κέρκυρα, στην πανελλαδική απεργία στην οποία συμμετέχει και “Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ”, το σωματείο στην Κέρκυρα. Στην ανακοίνωση τους εκφράζουν «την οργή και την αγανάκτηση χιλιάδων αυτοκινητιστών για την φοροληστρική επίθεση της κυβέρνησης».

Οι ταξιτζήδες στην Κέρκυρα, που συμμετέχουν καθολικά στην απεργιακή τους  κινητοποίηση, το πρωί συγκεντρώθηκαν στο αεροδρόμιο, με αυτοκινητοπορεία  πέρασαν από το κέντρο της πόλη και το Σαρόκο όπου αυτήν την ώρα (11:30) κατέληξαν στο κεντρικό λιμάνι της Κέρκυρας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:  «Το υπό ψήφιση φορολογικό νομοσχέδιο είναι μια απροκάλυπτη πρόθεση εξόντωσης κάθε μορφής ατομικής επιχειρηματικότητας», ενώ σημειώνει χαρακτηριστικά πως «είναι ωμή δολοφονία της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και των αξιών που υποτίθεται ότι παρέχει μια δημοκρατική χώρα στους πολίτες της. Το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης σχεδίασε τον εργασιακό θάνατο χιλιάδων επαγγελματιών, μεταξύ αυτών και των αυτοκινητιστών ταξί. Το ταξί κινδυνεύει με αφανισμό», αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση το ΣΑΤΑ.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!