Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Και στη Δήμαρχο Μ. Υδραίου η Πρέσβης της  Ιταλίας στην Ελλάδα

Την Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων  Μερόπη Υδραίου, επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης, εθιμοτυπικά στο γραφείο της,  η  Πρέσβης της  Ιταλίας στην Ελλάδα, Patrizia Falcinelli.

Την Πρέσβη συνόδευε  ο Πρόξενος της Ιταλίας στην Κέρκυρα, Φρειδερίκος Βαλσάμης,  και υπηρεσιακοί παράγοντες  της Ιταλικής Πρεσβείας στην Αθήνα.

 Στην συζήτηση που ακολούθησε  κ. Falcinelli  ανέφερε  ότι πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη που πραγματοποιεί η Πρεσβεία, μετά την πανδημία covid-19 και επιλέχθηκε η Κέρκυρα και  τα νησιά του Ιονίου, που αποτελούν  ένα     προσφιλή προορισμό για τους Ιταλούς τουρίστες. Στην συνέχεια συζήτησαν για τις  σχέσεις των αδελφοποιημένων πόλεων της Ιταλίας  με την πόλη της Κέρκυρας   και  αναφέρθηκαν  στην ενίσχυση των πολιτιστικών   και εμπορικών συναλλαγών. Η πρέσβης   διαβεβαίωσε ότι θα γίνει προσπάθεια για μεγαλύτερη προσέλευση Ιταλών τουριστών, την επόμενη χρονιά. Τέλος η κ. Falcinelli,  ευχαρίστησε την Δήμαρχο,   για τον τρόπο διαχείρισης της πανδημίας στην Κέρκυρα, που είχε ως αποτέλεσμα οι Ιταλοί πολίτες να αισθάνονται ότι επισκέπτονται έναν ασφαλή προορισμό, για το 2021.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!