Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Καταγγελία για κακοποίηση σκύλου – Του έκανε ηλεκτροσόκ – Στο αυτόφωρο μετά από μήνυση

Σοκαρισμένη δηλώνει Κερκυραία που ήρθε αντιμέτωπη το απόγευμα της Παρασκευής με μια αποτρόπαια εικόνα κακοποίησης σκύλου. Η ίδια, όπως καταγγέλλει δημοσίως και κατέθεσε και στην αστυνομία κατά την μήνυση που υπέβαλε, είδε τον ιδιοκτήτη σκύλου στην περιοχή του Σπαρτύλα, να κάνει ηλεκτροσόκ στο σκύλο του για να τον εκπαιδεύσει, όπως της είπε όταν παρενέβη η καταγγέλλουσα, ώστε να σταματήσει να τρώει κότες. 

Η περιγραφή της καταγγέλλουσας είναι ανατριχιαστική ενώ την υπόθεση έρευνα΄η αστυνομία, η οποία έχει συλλάβει στο πλαίσιο του αυτοφώρου, τον φερόμενο ως ιδιοκτήτη του δεσποζόμενου ζώου.

 

Η δημόσια καταγγελία 

ΚΑΚΟΠΟΊΗΣΗ ΣΚΥΛΟΥ!!! Χθες το απόγευμα στο γήπεδο ποδοσφαίρου του ΣΠΑΡΤΥΛΑ, ανέβασα βόλτα τα σκυλιά μου με το αμάξι, καθώς ανέβαινα άκουγα κραυγές. Όταν έφτασα, ακουγόταν πάρα πολύ, ένα σκυλάκι που ούρλιαζε από πόνο. Άρχισα να περπατάω για να το βρω, νόμιζα πως κάποιο σκυλάκι έχει πέσει σε χαράδρα. Όταν έφτασα στο γήπεδο δίπλα από τα αποδυτήρια υπήρχε ένα αμάξι, κατάλαβα πως τα ουρλιαχτά του σκύλου ακούγονται από μέσα. Άρχισα να φωνάζω. Τελικά ένας άνδρα ήταν μέσα και έκανε ΗΛΕΚΤΡΟΣΌΚ στον σκύλο. Έχω Σοκαριστεί πολύ. Έχω κάνει μήνυση στην αστυνομία, τον ξέρω, μένει ΣΠΑΡΤΥΛΑ. Ο άντρας, όταν τον ρώτησα τι γίνεται εκει μεσα, μου απάντησε πως εκπαιδεύει τον σκύλο του ,γιατί του έφαγε κότες. Τον έβαλε στα αποδυτήρια μαζί με 2 κότες και καταλαβαίνω πως μάλλον οι  κότες είναι νεκρές μέσα στο κουτί που κράταγε στα χέρια του. Η απόλυτη φρίκη!!! Ήδη σήμερα ανακρίνεται από την αστυνομία αυτός ο άνδρας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!