Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Κλειστός ο κινηματογράφος για καλοκαίρι – Ανοίγει ξανά 24/8

Τα Victoria Cinemas πάνε διακοπές! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στις 24 Αυγούστου με την πιο δυνατή πρεμιέρα της χρονιάς!!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: Σας περιμένουμε λοιπόν στην πρεμιέρα της πολυσυζητημένης ταινίας Oppenheimer, μια ταινία που αναμένεται να σπάσει τα ταμεία τόσο λόγω της υπόθεσης όσο και λόγω του αγαπημένου πρωταγωνιστή Cillian Murphy.

 

ΟΠΕΝΧΑΪΜΕΡ – OPPENHEIMER

Σκηνοθεσία: Christopher Nolan

Σενάριο: Christopher Nolan, Kai Bird & Martin Sherwin

Ηθοποιοί: Matt Damon, Florence Pugh, Rami Malek, Josh Hartnett, Cillian Murphy, Emily Blunt, Robert Downey Jr., Olivia Thirlby, Jack Quaid, Kenneth Branagh, Casey Affleck, Dane DeHaan, Gary Oldman

Διάρκεια: 180 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023

Χρονολογία παραγωγής: 2023

Είδος ταινίας:            ΔΡΑΜΑ

Χώρα παραγωγής: ΑΓΓΛΙΑ & ΗΠΑ

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Κρίστοφερ Νόλαν, το Οπενχάιμερ είναι ένα επικό θρίλερ που σπρώχνει το κοινό στο παράδοξο του αινιγματικού ανθρώπου που πρέπει να ρισκάρει να καταστρέψει τον κόσμο για να τον σώσει.

Η ταινία βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ βιβλίο American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer του Κάι Μπερντ και του αείμνηστου Μάρτιν Τζ. Σέργουιν.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!