Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα “Καρτέρια”

«Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευση στάθμευσης στην οδό Σπύρου Βασιλείου (Καρτέρια).»

 

Ο  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

 Κατόπιν των ανωτέρω σχετικών (5 και 6 ), που  αφορούν αίτημα διακοπής κυκλοφορίας της κας  ΤΣΙΑΚΛΑ Γεωργίας του Σπυρίδωνα, και αποσκοπώντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην υπόψη περιοχή αρμοδιότητάς μας :

 

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

 Άρθρο 1

 

Κατ’ εφαρμογή του άρθρου 52 παράγραφος 2 του ν. 2696/1999 περί ΚΟΚ όπως αυτό τροποποιήθηκε και ισχύει, τη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της οδού Σπύρου Βασιλείου (Καρτέρια) από την συμβολή της με την οδό Εθνικής Παλαιοκαστρίτσας έως και τη συμβολή της με την οδό Σπύρου Ραθ (κόμβος Κεφαλουμάντουκο), από την 08:00΄ έως και την 13:00΄ ώρα της Τετάρτης (11-10-2023), προκειμένου μηχανήματα έργων να εκτελέσουν οικοδομικές εργασίες. Τα οχήματα θα εκτρέπονται από παρόδιες οδούς.

                                                                    Άρθρο 2

 

Με ευθύνη του υπεύθυνου του έργου, να τοποθετηθεί (i) αρμόδιο προσωπικό και (ii) πλήρη και κατάλληλη κατά περίπτωση σήμανση (κινδύνου, ρυθμιστική και πληροφοριακή) στις συμβολές της οδού Σπύρου Βασιλείου με την οδό Εθνικής Παλαιοκαστρίτσας και τη Σπύρου Ραθ, σχετικά με την εκτέλεση των εργασιών και την ενημέρωση των οδηγών αναφορικά με τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής.

 

                                                                     Άρθρο 3

 

Το Τμήμα Τροχαίας  Κέρκυρας  να παρακολουθεί την επάρκεια της σήμανσης και να υποδεικνύει  στον υπεύθυνο των εργασιών οποιοδήποτε άλλο μέτρο κρίνεται επιβεβλημένο για την ενημέρωση των οδηγών, προς αποφυγή τροχαίου ατυχήματος.

 

                                                                            Άρθρο 4

 

   Οι παραβάτες της παρούσας, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις του Ν. 2696/99 ΄΄ Περί κυρώσεως του κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ΄΄,  η δε εφαρμογή της ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας.

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Σπυρίδων Μ. ΣΚΟΛΑΡΙΚΗΣ

Αστυνομικός Διευθυντής

 

 

 

 

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!