Quantcast
SLIDERΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κέρκυρα: Κόντρες, σούζες και αυτοσχέδιοι αγώνες ξανά στα Γουβιά – Συλλήψεις και κατασχέσεις από την ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθησαν τρία άτομα για επικίνδυνη οδήγηση και συμμέτοχη σε αυτοσχέδιους αγώνες

Κατασχέθηκαν -3- οχήματα και ακινητοποιήθηκαν -2- ακόμη

Βεβαιώθηκαν συνολικά -34- επικίνδυνες παραβάσεις

Αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Κέρκυρας, το βράδυ το Σαββάτου (02.10.2021) έως και τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (03.10.2021), πραγματοποίησαν στοχευμένους τροχονομικούς ελέγχους, για την αντιμετώπιση επικίνδυνων παραβάσεων.

Ειδικότερα, οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στην Εθνική οδό Κέρκυρας- Παλαιοκαστρίτσας (περιοχή Γουβιά) και είχαν σαν αποτέλεσμα τη σύλληψη τριών οδηγών -ενός αυτοκινήτου και δύο μοτοσυκλετών- για επικίνδυνη οδήγηση και συμμετοχή σε αυτοσχέδιους αγώνες.

Στους παραπάνω οδηγούς βεβαιώθηκαν -28- παραβάσεις για  αυτοσχέδιους αγώνες, επίδειξη ικανότητας οδήγησης, στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης –από έναν εξ αυτών-, έλλειψη σιγαστήρα, ΚΤΕΟ και παράνομη αναστροφή.

Στο ίδιο πλαίσιο ελέγχων, βεβαιώθηκαν σε τέσσερις επιπλέον οδηγούς μοτοσυκλετών, -6- παραβάσεις -κατά περίπτωση- για έλλειψη σιγαστήρα,  στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, παράβαση ΚΤΕΟ, καθώς και έλλειψη πινακίδων αριθμού κυκλοφορίας.

Συνολικά, για τις προηγούμενες παραβάσεις, κατασχέθηκαν -3- οχήματα ( -1- αυτοκίνητο και -2- μοτοσυκλέτες) και ακινητοποιήθηκαν -2- μοτοσυκλέτες.

Επιπλέον, αφαιρέθηκαν άδειες ικανότητας οδήγησης και στοιχεία κυκλοφορίας εμπλεκόμενων οχημάτων και επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα συνολικού ύψους -4.550- ευρώ.  

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγοί οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Οι έλεγχοι θα συνεχισθούν και σε άλλες περιοχές του νησιού, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας.

 

Φωτο αρχείου

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!