Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Λιμενικό και ιδιώτης απεγκλώβισαν τους 10 τουρίστες από το Πόρτο Τιμόνι (upd)

Νεότερη ενημέρωση (16:15)

Δεν χρειάστηκε τελικώς η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς πριν από λίγο απεγκλωβίστηκαν οι 10 τουρίστες από το Πόρτο Τιμόνι με την βοήθεια ιδιώτη και Λιμενικού Σώματος και μεταφέρθηκαν σε ασφαλές μέρος.

Διαβάστε ακόμη: Κέρκυρα: Τροχαίο στην κ. Κορακιάνα – Πληροφορίες για εγκλωβισμό

Αρχική ενημέρωση

Δέκα άτομα έχουνε εγκλωβιστεί στο πόρτο Τιμόνι στην παραλία την ώρα που είναι σε πλήρη εξέλιξη στη βόρεια Κέρκυρα η κακοκαιρία. Στην περιοχή σπεύδει μονάδα της ΕΜΟΔΕ η οποία βρίσκεται από το πρωί στο νησί για παροχή βοήθειας ενώ προσπάθεια θα γίνει και από το λιμενικο σωμα.

Οι άνθρωποι δεν κινδυνεύουν αλλά λόγω του δύσβατου της περιοχής φοβούνται να ανέβουν το βουνό λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης.

 

 

φωτό αρχείου

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!