Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Μήνυση από διευθυντές Γυμνασίων- Κλοπές tablets και laptop – Λήψη παιδαγωγικών μέτρων μαθητών 3ου&4ου

Μια κάμερα web, επτά tablets και το προσωπικό υπηρεσιακό laptop του διευθυντή του 3ου Γυμνασίου Κέρκυρας, εκλάπη κατά τη διάρκεια της κατάληψης του σχολείου από μαθητές και εξωσχολικούς, όπως ο ίδιος ο διευθυντής κ. Μελισσάς ενημερώνει τους γονείς με ηλεκτρονική αλληλογραφία. Επιπλέον, ο ίδιος με την υποδιευθύντρια του 4ου Γυμνασίου προχώρησαν σε μήνυση κατά παντός υπευθύνου ενώ δηλώνει πως ο ίδιος θα προχωρήσει σε παιδαγωγικά μέτρα. Επιπλέον, ενημερώνει πως την Παρασκευή το μάθημα θα γίνει κανονικά δια ζώσης. Το ενημερωτικό email που έστειλε ο διευθυντής του 3ου Γυμνασίου στους γονείς των μαθητών και που εξασφάλισε το kerkyrasimera.gr αποκλειστικά, είναι το εξής: 
Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες-αγαπητοί μαθητές/μαθήτριες, σας ενημερώνω για τη δια ζώσης λειτουργία του σχολείου μας αύριο Παρασκευή 24/09 μετά από τη σημερινή ημέρα τηλεκπαίδευσης λόγω του λυπηρού, παράνομου και κοντολογίς αντιδημοκρατικού μέσου της κατάληψης. Με την ευκαιρία σας πληροφορώ για τα εξής: Η σημερινή μου μέρα αναλώθηκε στον καθαρισμό και απολύμανση του σχολείου και της αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν. Παράλληλα όσο μπορούσα υποστήριζα τους μαθητές/τριες που είχαν προβλήματα σύνδεσης. Τρομάζω στην ιδέα με τη δυναμική των κρουσμάτων τις επόμενες ημέρες! με τόσους μαθητές/μαθήτριες που συναναστράφηκαν και με εξωσχολικούς στον προαύλιο χώρο του σχολείου ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ, χωρίς τις απαραίτητες αποστάσεις! Επιπλέον, είναι αρκετές οι ζημιές που σημειώθηκαν και στα δυο σχολεία αλλά και η κλοπή του προσωπικού μου (υπηρεσιακού) laptop μαζί με 7 tablets και μιας κάμερας web, πράγμα που μας ανάγκασε μαζί με την υποδιεύθυντρια του 4ου γυμνασίου να πάμε στην ασφάλεια και να καταθέσουμε μήνυση κατά παντός υπευθύνου. Προηγήθηκε επίσκεψη της σήμανσης στο γραφείο μου και η συλλογή δακτυλικών αποτυπωμάτων… Πέρα από τις ποινικές ευθύνες, το σχολείο (εγώ προσπωπικά και ο σύλλογος διδασκόντων) θα προχωρήσουμε το επόμενο διάστημα στην λήψη ΑΜΕΣΩΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ. Αυτό το τελευταίο δεν αποτελεί απειλή, είιναι ευθύνη και αποστολή μας! ενώ θα κινήσω γρήγορα τις διαδιακσίες για τις εκλογές και αρχαιρεσίες του συλλόγου σας, του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, για την ανάληψη ευθύνης και εκπροσώπισή σας στη σχολική ζωή. Είμαστε ΟΛΟΙ συνυπεύθυνοι! για τα παιδιά μας, για τους αυριανούς πολίτες αυτής της χώρας, μιας χώρας με ένδοξο παρελθόν αλλά ‘εύθραστο’ μέλλον!

Με εκτίμηση , ΜΕΛΙΣΣΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!