Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΜΠΑΣΚΕΤ

Κέρκυρα: Μαγικό μπασκετικό Σ/Κ  στο Νότο με την Εβίνα Μάλτση

Ένα αξέχαστο διήμερο γεμάτο με εικόνες και συζητήσεις για μπάσκετ, διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο ο Πήγασος Νότιας Κέρκυρας με προσκεκλημένη την καλύτερη Ελληνίδα μπασκετμπολίστρια όλων των εποχών, Εβίνα Μάλτση.

 Το μαγικό μπασκετικό διήμερο περιγράφει στην ανακοίνωση του το κερκυραϊκό σωματείο της Νότιας Κέρκυρας.

 Πήγασος Ν. Κέρκυρας: Πήραμε κουράγιο να συνεχίσουμε δυναμικά

Ανεπανάληπτο διήμερο αυτό το σαββατοκύριακο για την ομάδα και τα παιδιά μας. Η Εβίνα Μάλτση μας χάρισε απλόχερα τη λάμψη της και έδωσε κουράγιο και δύναμη στην προσπάθεια που κάνουμε. Το Σάββατο ήρθε στο γήπεδό μας στο Νεοχώρι, όπου την περίμεναν πλήθος κόσμου, παιδιά και γονείς. Είδε τις συνθήκες που αντιμετωπίζουμε, μοιράστηκε τις εμπειρίες της με τα παιδιά μας, απάντησε στις πολλές ερωτήσεις τους και με πολλή χαρά και υπομονή φωτογραφήθηκε μαζί τους και υπέγραψε αμέτρητα αυτόγραφα.

Την Κυριακή, βρέθηκε στην Ετήσια Γιορτή μας στο πανέμορφο αμφιθέατρο του ΚΠΕ Αλυκών, όπου την βραβεύσαμε για το παράδειγμα και την ελπίδα που δίνει στα παιδιά μας. Βραβεύσαμε και τους αθλητές μας που μας εκπροσώπησαν στα πρωταθλήματα της ένωσης αυτή τη σεζόν και η κα Μάλτση μας έκανε την τιμή να δώσει η ίδια τα διπλώματα στους παίκτες μας.

Ήταν ένα αξέχαστο διήμερο γεμάτο με εικόνες και συζητήσεις για μπάσκετ, αλλά όχι μόνο. Τα παιδιά ήταν συνέχεια στο επίκεντρο των εκδηλώσεων και έγιναν πολύωρες ανταλλαγές απόψεων για το πως πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε και να δουλεύουμε μαζί τους. Η κα Μάλτση είδε «ιδίοις όμμασι» τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε αλλά και το έργο που επιτελούμε για να τα μεταφέρει στην ομοσπονδία. Η δυναμική του συλλόγου με το πλήθος κόσμου αυτό το διήμερο στις εκδηλώσεις μας, επιβάλλει την επιτάχυνση των διαδικασιών από την Πολιτεία ώστε να προσφέρουμε στα παιδιά μας αυτό που τους αξίζει.

Ευχαριστούμε θερμά την ομοσπονδία για την έμπρακτη στήριξη της προσπάθειάς μας. Όμως, θέλουμε να πούμε δυο λόγια επιπλέον για την Εβίνα Μάλτση. Γνωρίζαμε ότι θα έρθει μια σπουδαία αθλήτρια, μια μεγάλη μορφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ κοντά μας. Δε γνωρίζαμε όμως ότι θα μας επισκεπτόταν ένας άνθρωπος με τόση αγάπη όχι μόνο για το άθλημα αλλά και για τα παιδιά και όσα τα απασχολούν, ένας άνθρωπος που μοιράζεται τις ίδιες ανησυχίες και προβληματισμούς με μας. Μας συγκίνησε πραγματικά η ανιδιοτελής διάθεσή της για προσφορά και η αναχώρησή της άφησε μια γλυκιά μελαγχολία πίσω της. Το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για όσα πρόσφερε στα παιδιά μας αυτό το διήμερο. Είναι πλέον στην καρδιά μας και για μας «μέλος» της ομάδας και είμαστε σίγουροι ότι θα την ξαναδούμε σύντομα κοντά μας.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!