Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Μαθητικός διαγωνισμός “Κώστας Ζερβός” 5/11 από την Ε.Μ.Ε.

Με απόφαση του διοικητικού του συμβουλίου, το παράρτημα Κέρκυρας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 4ου μαθητικού διαγωνισμού ΚΩΣΤΑΣ ΖΕΡΒΟΣ για τους μαθητές της Α’ Γυμνασίου σε τοπικό επίπεδο.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της διοίκησης της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας παράρτημα Κέρκυρας Μάριο Μαγιολαδίτη, ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα και ώρα με τον μαθητικό διαγωνισμό “Θαλής” προς τιμή του αγαπητού φίλου και συναδέλφου. Ο Διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στις 5 Νοεμβρίου 2021, ημέρα Παρασκευή εντός σχολικού ωραρίου, και ώρα 12:00-14:00. Ο Κώστας Ζερβός υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής του παραρτήματος και εργάτης της μαθηματικής επιστήμης. 
Επισημαίνουμε ότι πρέπει να δοθεί έμφαση στην αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την αντιμετώπιση των επιδημιολογικών κινδύνων και στη μείωση της πιθανότητας να εκτεθεί το εκπαιδευτικό προσωπικό και το μαθητικό δυναμικό των σχολείων σε επικίνδυνο ιικό φορτίο.
Η συμμετοχή στη διαγωνισμό είναι προαιρετική.
Το Δ.Σ. του Παραρτήματος Κέρκυρας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας
 

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!