Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Μεγάλη συμμετοχή στη δράση ενημέρωσης για τα υγειονομικά πρωτόκολλα

Την Κυριακή 14/06/2020 διεξήχθη στην πάνω πλατεία ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Κέρκυρας με πρωτοβουλία του Τουριστικού τμήματος και του  προέδρου του Βασίλη Καλούδη  σε  συνεργασία με τον Ιατρικό σύλλογο με στόχο να ενημερωθούν οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι στον κλάδο των μεταφορών (Λεωφορεία, ταξί, ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα) για τη σωστή, ακριβή και ασφαλή εφαρμογή των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων.

Έγινε επί τόπου λεπτομερής ενημέρωση των παρευρισκομένων από τους διακεκριμένους ιατρούς κ.κ.  Κώστα Σπίγγο και Σπύρο Κουτάγιαρ για το πώς θα πρέπει να συμπεριφέρονται οι επιχειρηματίες και οι εργαζόμενοι εν ώρα εργασίας  και υπεδείχθη   σαφέστατα  ο ασφαλής τρόπος εφαρμογής των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων,  καθώς και των μέσων ατομικής προστασίας (ΜΑΠ) για την ασφάλεια των ιδίων, αλλά και των  πελατών – επισκεπτών.

Ακολούθησε επίδειξη από τις εταιρείες απολύμανσης  Corfu  Cleaning  και Corfu Υγιεινή TSIRIGGAKIS σε λεωφορεία και ταξί της σωστής απολύμανσης των οχημάτων,  ούτως ώστε να είναι  πλήρως συμμορφωμένοι με τα επίσημα πρωτόκολλα  του Υπουργείου  Τουρισμού.

«Η  συμμετοχή των επιχειρήσεων αλλά και των εργαζομένων ήταν πρωτόγνωρη. Αυτό δείχνει το  βαθμό της υπευθυνότητας, αλλά και το  μέγεθος της ατομικής  ευθύνης του καθενός εξ αυτών, όπως επίσης, την ανάγκη να κατανοήσουν πλήρως  τις υποχρεώσεις αλλά και τα δικαιώματα που απορρέουν  από την εφαρμογή των  Υγειονομικών Πρωτοκόλλων», αναφέρει το Επιμελητήριο με αφορμή την πραγματοποίηση της σχετικής δράσης.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!