Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Μεσίστια η σημαία στη φιλαρμονική Γαστουρίου για το θάνατο του Τ. Βοσκόπουλου

Με ανακοίνωση της, η φιλαρμονική Γαστουριου ΟΜΟΝΟΙΑ, αναφέρει τα εξής:

Το Δ.Σ. της Φιλαρμονικής Γαστουρίου Κέρκυρας ΟΜΟΝΟΙΑ συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα Δευτέρα 19/7/2021 με μοναδικό θέμα συζήτησης το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του συνθέτη και ερμηνευτή Τόλη Βοσκόπουλου, Επίτιμου Μέλους του Συλλόγου μας. Η ορχήστρα της Φ.Γ.Κ. ΟΜΟΝΟΙΑ αξιώθηκε την τιμή και τη χαρά να λάβει μέρος στο αφιέρωμα για τα 60 χρόνια της καριέρας του θανόντος το καλοκαίρι του 2018 στην Κέρκυρα και στο Ηρώδειο και να γνωρίσει από κοντά τον άνθρωπο και καλλιτέχνη, το δημιουργό πλήθους λαϊκών επιτυχιών. Με το παραπάνω σκεπτικό το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα:
1) Να κηρυχθεί τριήμερο πένθος και να επαρθεί μεσίστια η σημαία του Συλλόγου από σήμερα έως και την Τετάρτη 21/7/21, ημέρα της κηδείας.
2) Να κατατεθεί στεφάνι εις μνήμην του θανόντος εκ μέρους της Διοικήσεως, του Αρχιμουσικού, των Υπαρχιμουσικών, των Μουσικών και των Μελών του Συλλόγου.
3) Να συνταχθεί και να αποσταλεί στους οικείους του συλλυπητήρια επιστολή.

Το Δ.Σ. της Φ.Γ.Κ. ΟΜΟΝΟΙΑ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!