Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Με επιτυχία η εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου «Οι Αγώνες των Επτανησίων πριν και κατά τη διάρκεια της Επανάστασης του ’21»

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτερας στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δ.Σ.Κ. ανοικτή εκδήλωση με θέμα «Οι Αγώνες των Επτανησίων πριν και κατά τη διάρκεια της Επανάστασης του ’21», επ’ αφορμή της 201ης επετείου της Εθνικής Παλιγγενεσίας. Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο διακεκριμένος Νομικός και Ιστορικός Ερευνητής κ. Νάσος Λαβράνος. 

Τον κ. Νάσο Λαβράνο προλόγισε και καλοσώρισε ο Πρόεδρος του Δ.Σ.Κ. κ. Γιάννης Κοντός, ο οποίος μίλησε για το έργο και την επιστημονική και εν γενεί πορεία του. 


Σύμφωνα με το δελτίο τύπου: «Παρόντες στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, ήταν η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Ρόδη Κράτσα, η Δήμαρχος κεντρικής Κέρκυρας & Δ.Ν. κ. Μερόπη Υδραίου, οι Βουλευτές Κέρκυρας κ.κ. Στέφανος Γκίκας, Αλέκος Αυλωνίτης και Δημήτρης Μπιάγκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας κ. Κώστας Ζορμπάς, ο Πρόεδρος και ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας κ.κ. Γιώργος Χονδρογιάννης και Στέφανος Μέξας, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Νίκος Μουζακίτης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Μεταλληνός, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κέρκυρας κ. Ματθαίος Γιαννούλης, η Διευθύντρια των Φυλακών κ. Λίτσα Σταύρου, εκπρόσωποι κομμάτων, μέλη του Δ.Σ. του Δ.Σ.Κ. και πλήθος συναδέλφων και κόσμου, που με ενδιαφέρον παρακολούθησαν την διάλεξη αυτή.

Κατά το τέλος της εκδήλωσης έγιναν ερωτήσεις, τοποθετήσεις και διασαφηνίσεις και προέκυψε ένας χρήσιμος διάλογος σε σχέση με το θέμα της εκδήλωσης.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους παριστάμενους και να ευχαριστήσουμε τον κ. Νάσο Λαβράνο που με την έρευνα του πάντα διαφωτίζει και αναδεικνύει χρήσιμες πτυχές της ιστορίας που αφορούν τον τόπο μας και την Επτάνησο. 

Είναι αυτονόητο ότι η συνεργασία του Δ.Σ.Κ. με τον κ. Λαβράνο θα συνεχιστεί και στο μέλλον».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!