Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Με μεγάλη συμμετοχή οι συσκέψεις των  εργαζομένων στον τουρισμό

 Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες οι συσκέψεις των  εργαζομένων στον τουρισμό που διοργάνωσε το συνδικάτο ξενοδοχοϋπαλλήλων Κέρκυρας σχετικά με την έκδοση κοινής υπουργικής απόφασης που αναφέρεται στην επαναπρόσληψη  και την αναστολή εργασίας των εργαζομένων στα ξενοδοχεία , καταλύματα  και τους οδηγούς  τουριστικών λεωφορείων .

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συνδικάτου:

Οργή και αγανάκτηση εκφράζεται από τους εργαζόμενους για την απόφαση της κυβέρνησης να αφήσει τους παραπάνω εργαζόμενους με εισόδημα 3.300 ευρώ για ένα χρόνο, δηλαδή 9 ευρώ την ημέρα και τους εργαζόμενους στην εστίαση και τον τουρισμό με εισόδημα 1200 ευρώ για ένα χρόνο , δηλαδή 3,3 ευρώ την ημέρα.

Επιπλέον καταγγέλλεται η προκλητική συμπεριφορά των ξενοδόχων να αρνούνται προσχηματικά την διεκπεραίωση της επαναπρόσληψης και αναστολή εργασίας  παρ ότι δεν επιβαρύνονται καθόλου, αποδεικνύοντας έτσι το μίσος που έχουν για τους εργαζόμενους και τον σχεδιασμό τους για εξαθλίωση των εργαζομένων με κατάληξη την δουλοποίηση

Η πολιτική κυβέρνηση και εργοδοσία δεν θα περάσει , την Πέμπτη  25 Ιούνη στις 11 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο θα πλημμυρρίσουν οι δρόμοι από τους χιλιάδες εργαζόμενους στον τουρισμό.

Οι κινητοποιήσεις θα συνεχίσουν και θα ενταθούν μέχρι να εξασφαλίσουμε εισόδημα  επιβίωσης , να εφαρμοστούν πλήρως οι κλαδικές μας συμβάσεις , να προστατευτεί η υγεία μας και να απαλλαγούμε από την θηλιά των λογαριασμών.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!