Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Με τον Σπ. Ιωάννου θα συναντηθούν οι κάτοικοι στο Τεμπλόνι

Εντός της εβδομάδος θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των εκπροσώπων του πολιτιστικού συλλόγου Τεμπλονίου με τον αντιπεριφερειάρχη περιβάλλοντος Σπ. Ιωάννου, προκειμένου να ενημερωθούν για το χρόνο έλευσης του κλιμακίου του Δημόκριτου στην Κέρκυρα, προκειμένου να πραγματοποιήσει μετρήσεις στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το Δημόκριτο έχουν ήδη δοθεί οδηγίες στις αρμόδιες υπηρεσίες της ΠΙΝ για τη συλλογή δειγμάτων σε κτηνοτροφικά και γεωργικά προϊόντα ενώ κλιμάκιο του κέντρου θα επισκεφθεί το Τεμπλόνι, προκειμένου να προχωρήσει σε μετρήσεις στα υπόγεια και επιφανειακά ύδατα, όπως επίσης και στην ατμόσφαιρα. Επίσης οι κάτοικοι αναμένεται να θέσουν στον αντιπεριφερειάρχη και το γενικότερο θέμα της κατάστασης που επικρατεί στο Τεμπλόνι, με την «ανεξέλεγκτη», όπως επισημαίνουν εναπόθεση των απορριμμάτων.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Κέρκυρας η πρόεδρος του συλλόγου Μάγδα Παπανικολοπούλου υπογράμμισε ότι «για να λυθεί το θέμα του Τεμπλονίου χρειάζεται αποκλειστικά και μόνο πολιτική βούληση» και εξέφρασε τις επιφυλάξεις της για το κατά πόσο θα σταματήσει η εναπόθεση των απορριμμάτων στο ΧΥΤΑ τον Μάρτιο, όπως δήλωσε πρόσφατα η περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων.

Πηγή: ΕΡΤ Κέρκυρας

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!